zupa koperkowa z serem

zupa koperkowa z serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wywar z kurczaka

    1,5-2 litry
  • koperek

    2-3 lyzki
  • marchewka ugotowana

    1 sztuka
  • starty ser

    pol szklanki
  • śmietana

    wg uznania
  • sol ii pieprz

    do SMAKU
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zagotowujemy wywar i wkladamy drobno pokrojona marchewke i starty ser.Mieszamy i gdy ser sie stopi wsypujemy posiekany koperek.Gasimy ogien i wlewamy smietane.Doprawiamy do smaku sola i pieprzem.Mozemy podawac z makaronem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

alaaa

25.08.2010 20:34
zupka przepyszna

anja3107

23.07.2010 14:59
jadłam ale bez sera, teraz muszę taką spróbować

Ewa111

22.07.2010 14:54
muszę spróbować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat