Składniki:
cukru | 1 szk |
świeżych drożdży | 50 g |
jajko | 3 |
mleko | 1,5 szk |
mąki tortowej | 500 g |
soli | 1 szczypta |
jabłka | 4 |
przyprawy do jabłecznika | 1 łyżka |
kruszonka | |
mąki tortowej | 200 g |
masła | 100 g |
cukru | 100 g |
olej | 1 szk |
cukru | 1 szk |
świeżych drożdży | 50 g |
jajko | 3 |
mleko | 1,5 szk |
mąki tortowej | 500 g |
soli | 1 szczypta |
jabłka | 4 |
przyprawy do jabłecznika | 1 łyżka |
kruszonka | |
mąki tortowej | 200 g |
masła | 100 g |
cukru | 100 g |
olej | 1 szk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: