Przepis i sposób przygotowania na: SŁODKO SŁONE CIASTO
Kroki postępowania
Biszkopt będzie podstawą naszego ciasta
Studzimy i zmiksować z margaryną lub masłem. Wylewamy masę budyniową na biszkopt.
Smacznego
biszkopt jasny |
1 sztuka
|
budyń waniliowy |
2 opakowania
|
margaryna |
1 kostka
|
masa krówkowa |
1 opakowanie
|
krakersy |
1 opakowanie
|
galaretka wiśniowa |
2 opakowania
|
mleko skondensowane |
250 ml
|
wiórki migdałowe |
100 g
|
dżem morelowy |
1 słoiczek
|
herbatniki |
1 duże opakowanie
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: