Parówki nadziewane pomidorem, cebulą oraz oscypkiem

Parówki nadziewane pomidorem, cebulą oraz oscypkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • parówki

    4 sztuki
  • cebula biała

    1 sztuki
  • pomidor

    1 sztuki
  • musztarda sarepska lub delikatesowa

    do smaku
  • oscypek

    2 mały
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Parówki obieramy z osłonek a następnie wkładamy do wody i gotujemy. Pomidora i cebulę drobno siekamy i mieszamy razem. Oscypki ścieramy na tarce o małych oczkach. Ugotowane parówki nacinamy wzdłuż, do środka wkładamy wiórki oscypka, a na wierzch pomidora z cebulką. Posypujemy pieprzem do smaku a następnie nakładamy musztardę. Smacznego !!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

czekoladka_m

22.02.2014 19:03
na pewno pyszne

Seba

20.03.2013 08:03
super pomysł

RenataZ-et

29.01.2013 20:02
bardzo pomysłowe te parówki ;)

Wafelek2601

03.01.2013 14:39
Pyszne

mirosława4

20.11.2012 17:28
apetyczne danie

Gosia311

20.02.2012 18:31
wygląda apetycznie

izoldaaa6

28.11.2011 15:30
uwielbiam naziewane parówki, ale z oscypkiem jeszcze nie próbowałąm :)

rzenia15

18.06.2011 10:37
ciekawy przepis

Zoso

20.04.2011 21:06
fajny pomysl na parówki

Zoso

20.04.2011 21:06
fajny pomysl na parówki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat