Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

ryby z pieczarkami

5.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety mrożone
1 kg
olej
1 szklanka
pieczarki
1/2 kg
cebuka
6 szt
keczup pikantny
1 szt
przecier pomidorowy
3/4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: ryby z pieczarkami

pieczarki pokroić w paski i dusić ok 30 minut na oleju z cebulą pokrojoną w kostkę doprawić dodać 1/2 szklanki wody i keczup i przecier pomidorowy łyżka octu i łyżka cukru i zagotować wszystko razem ryby ostudzić i układać w naczyniu warstwami najpierw sos potem ryby itd

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 11.08.2011 20:35
pycha
darus 19.07.2010 14:38
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak