zupa szparagowa

zupa szparagowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szparagi

    150 g
  • ziemniaki młode

    1 sztuki
  • mąka

    1 łyżeczka
  • oliwa

    2 łyżeczki
  • sól, pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

szparagi podzielić na niewielkie kawałki ziemniaki pokroić w drobną kostkę w garnku zasmażyć mąkę z oliwą zalać niewielką ilością zimnej wody wymieszać zagotować wsypać ziemniaki i szparagi bez główek doprawić gotować ok 10 minut po 5 minutach dodać główki szparagów

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

tomek18

29.01.2012 10:39
pyszna

pioge7

04.12.2010 17:04
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat