Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bigosik

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiełbasa 1,5 kg
kapusta biała 2 kg
przecier pomidorowy 3 łyżki
olej do smażenia wg uznania
pieprz do smaku
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: bigosik

Kapustę poszatkować na tarce , cebulę pokroić drobno, sparzyć zalać wodą , między czasie pokroić kiełbasę i smażyć na średnim ogniu . Dodać do bigosu i przyprawić . Wszystko wymieszać , dodać przecieru i dusić do miękkości .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

traktorek 12.04.2013 12:32
dawno nie robiłam
ankaryba 25.03.2013 13:48
pyszny bigosik :-)
Ewelina38 08.02.2013 10:49
od świąt takiego nie jadłam... narobiłaś mi niezłego smaka tym bigosikiem ale na szczęście mam jeszcze kilka słoiczków.... dziś zjemy :)
gosia1988 31.01.2013 16:36
lubię taki
pestka 11.01.2013 11:18
z białej kapusty nie próbowałam
Bernadeta1 11.01.2013 01:14
pyszny bigos
aisza1 10.01.2013 11:36
pycha
Milena87 09.01.2013 17:43
taki to bym spróbowała:)
safcia 07.01.2013 19:46
BARDZO APETYCZNY TEN BIGOSIK MNIAM MNIAM
Sylwia26 07.01.2013 17:31
apetycznie wygląda
IwonaKa 07.01.2013 17:17
z białej nie jadłam jeszcze
gosia56 07.01.2013 16:55
lubię bigos ale robie i z kiszonej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak