Marynowane jabłka starte

Marynowane jabłka starte

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    3 kg
  • cukier

    1 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłka obrać ze skórki. Zetrzeć na grubych otworach. Wkładać do słoika warstwami. Przesypując cukrem dość grubo, pomiędzy warstwami. Pasteryzować ponad 30 minut. Włożyć do spiżarki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Krzysztof27

06.02.2012 18:10
pycha

Emiliozo

27.12.2011 17:32
dobre do szarlotki

tomek18

03.06.2011 16:33
pyszności

iknkirke

20.02.2011 19:55
Muszę wypróbować przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat