sok z czerwonej porzeczki

sok z czerwonej porzeczki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czerwona porzeczka

    3 kg
  • cukier

    1 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Porzeczkę gotujemy wraz z cukrem. Następnie przecedzamy ze skórek i pestek. Ponownie gotujemy i gorący wlewamy od buteleczek ustawiając je do góry dnem do ostygnięcia soku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

pacpaw

24.08.2013 23:07
faktycznie proste

Agnik

26.04.2011 16:49
bardzo proste

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat