Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Galaretkę poziomkową rozpuścić w 400 ml wrzącej wody, odłożyć do stężenia. Gdy galaretka stężeje, dodać poziomki i razem zmiksować. Rabarbar obrać, pokroić na kawałki, włożyć do rondla, wsypać cukier i rozgotować. Do gorącego wsypać połowę galaretki agrestowej i dokładnie wymieszać. Następnie zmiksować. Resztę galaretki agrestowej rozpuścić w 1/3 szkl wrzącej wody, przestudzić. Do miski włożyć serek dodać przestudzoną galaretkę agrestową, zmiksować. W razie potrzeby dodać cukier puder, wymieszać. Do foremek włożyć poziomkową galaretkę, przygotowany ser, odłożyć do stężenia.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kasnaj

    mniam! bajeczne są!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pyszności
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pięknie wyglądają
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pięknie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    wyglądają cudownie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super deserek
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    cudne i smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wyglądają bardzo ładnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda wspaniale :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    pieknie wyglada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    darek123

    zawsze uwielbiałem robić desery a tobie się udało tak pięknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jusiaa

    przepyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    piekne deserki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    cudne, przepis na 5 :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    idealne na słodkie spotkanie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !