Brzoskwinie z patelni.

Brzoskwinie z patelni.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • brzoskwinie

    4 sztuki
  • niesolone masło

    10 dag
  • bulka tarta4

    4 lyzki
  • cukier

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Brzoskwinie myjemy,obieramy i kroimy w kostke.Na patelni rozpuszczamy maslo,dodajemy pokrojone brzoskwinie i przesmazamy na srednim ogniu 5-8 minut.Wyjmujemy do miseczek lyzka cedzakowa,na pozostalym na patelni masle przesmazamy na zloto 4 lyzki tartej bulki.Polewamy nia brzoskwinie,posypujemy cukrem i dekorujemy bita smietana,oraz kawalkami brzoskwini.Podajemy natychmast,deser musi byc cieply.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ZEWA

05.07.2011 21:36
ciekawe...........fajne

SmacznaPyza

11.09.2010 11:25
bardzo ciekawe, podoba mi się :-)

Natalia/tubisiek

08.09.2010 10:41
nigdy takich nie jadłam! muszę spróbować :)

Sarenka

06.09.2010 20:30
Ciekawe.. musi byc pyszne.

Katarzyna/kate1980

04.09.2010 13:28
pyszne robiłam

banditka

04.09.2010 07:20
extra

Emilia21

01.09.2010 15:43
rewelacja

Ewa104

31.07.2010 15:42
Rewelacyjny pomysł!

misia53

19.07.2010 20:57
Mniam , smaczne

krzyniu1984

18.07.2010 13:55
super przepis!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat