Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej ryby

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba wędzona 400 g
cebula biała 2 sztuki
jajko 4 sztuki
sól do smaku
Musztarda delikatesowa Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej ryby

Jaja gotujemy na twardo około 10minut. Z wędzonej ryby wybieramy ości. Jaja ugotowane obieramy i kroimy w kosteczkę. Cebulę białą obieramy i kroimy w kostkę. Składniki łączymy ze sobą. Dodajemy ketchup ostry, musztardę, a także przyprawy do smaku takie jak: sól, pieprz czarny i zioła prowansalskie. Wszystkie produkty dokładnie mieszamy i smarujemy świeże pieczywo.
Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wlicka 03.11.2013 10:07
pyyyszna ;)
Silver Teaspoon 06.12.2012 15:05
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak