Przepis i sposób przygotowania na: Jesienna sałatka owocowo-warzywna
Dysponując wszystkimi składnikami możemy w ciągu 10 minut przygotować sałatkę, którą podajemy z dodatkiem świeżutkiej, chrupiącej ciabatty .
Szybko, zdrowo, kolorowo!!!
zielona sałata/krucha/ | kilka liści |
orzechy włoskie | kilka szt |
marchew | 1 szt |
sok z pomarańczy | 1/4 szkłanki |
skórka pomarańczowa | 1/2 łyżeczki |
oliwa | 2 łyżki |
pieprz | do smaku |
fenkuł | 1 szt |
jabłko | 1 szt |
winogrona białe | 200 gram |
winogrona czerwone | 200 gram |
kasztany jadalne | kilka ugotowane |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: