Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Najpierw robię naleśniki. Do ciasta tradycyjnego dodaję odpowiednie składniki, aby otrzymać dany kolor. Smażę naleśniki na rozgrzanym oleju na patelni z obu stron.
Nadzienie: Twarożek rozcieram widelcem z majonezem, solę i pieprzę do smaku. Na naleśniki układam nadzienie serkowe i kawałeczki papryki, ogórka, szynki i kosteczki ser.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Danost

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    bajeczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszne naleśnikowe roladki:) mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Bardzo fajne, kolorowe ......i bez sztucznych barwników
  • 2
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    rewelacyjne sa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    smakowite są bardzo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    pięknie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    bardzo smaczny pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne,takie kolorowe:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    rewelacyjne naleśniczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Faktycznie, bardzo kolorowo, apetycznie !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !