Papryka z miodem

Papryka z miodem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • woda

    2 l
  • ocet

    1 szklanka
  • cukier

    1,25 szklanki
  • sól

    2 łyżki
  • papryka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do każdego słoika włożyć ząbek czosnku, 3 gożdziki,2 ziela angielskie, pół łyżeczki gorczycy,pół liścia laurowego, 1 łyżeczkę miodu i oczywiście pokrojoną w paski paprykę. Zalać gorącą zalewą i pasteryzować nie dłużej jak 15 min.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (21)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Grażyna13

24.06.2013 11:08
Też robiłam, pyszna :)

adelajda

28.05.2013 09:27
ciekawy przepis, zabieram do księgi

Grażyna13

13.03.2013 13:13
Robiłam podobną, pyszna była :)

gusia1000

28.01.2013 22:50
Z miodem ja nie robię, ale w tym roku spróbuję.

Justa32

11.03.2012 07:09
przepyszna

justynab1903

05.03.2012 17:11
też taką robię :)

ben-ka

23.01.2012 09:21
Masz Misiu jeszcze zapasy? moje się pomału kończą:(

misia53

12.12.2011 19:52
Tomku, poczytaj co należy dać do słoika i wszystko będzie jasne...

smakoszek

12.12.2011 17:20
pyszna

tomek18

21.09.2011 09:07
a to białe to chyba czosnek?w przepisie go nie ma,chciałam zrobić więc muszę go dać?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat