Pierś indyka faszerowana pieczarkami

Pierś indyka faszerowana pieczarkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    150 dag
  • dymka

    pęczek
  • olej

    4 łyzki
  • sól, pieprz

    do smaku
  • pierś z indyka

    1,5 kg
  • twarożek

    200 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki i cebule grubo posiekac i podsmazyc na oleju.Umyte mieso kroic tak aby powstaly płaty.Mieso posmarowac twarozkiem z suszonymi ziolami.Nastepnie ułozyc pieczarki.Mieso zrulowac.Dodac przyprawy wedle uznania.Piec ok 1 h w 175 stopniach.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

23.05.2011 21:59
Znakomity przepis.

Marta98

06.02.2011 21:12
super

Agnieszka191

15.09.2010 20:37
ciekawie brzmi, na pewno zrobię

tomcio

18.08.2010 17:08
mniam

Maryś1

02.08.2010 09:25
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat