Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sernik na zimno z nektarynami

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serek homogenizowany 4 szt po 200 g
galaretka truskawkowa 2 szt
galaretka agrestowa 2 szt
biszkopty okrągłe
nektaryny 4-5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno z nektarynami

Kroki postępowania

1
Biszkopty pokruszyć na dno tortownicy.Galaretki truskawkowe rozpuścić w szklance wody. Gdy przestygną wymieszać z serkami homogenizowanymi i odstawić do stężenia. Stężałe wyłożyć na biszkopty.
Krok 1 - Sernik na zimno z nektarynami foto
2
Nektaryny umyć, pokroić w plasterki i ułożyć na stężałych serkach.
Krok 2 - Sernik na zimno z nektarynami foto
3
Galaretki agrestowe rozpuścić wg. przepisu na opakowaniu, wystudzić i wylać na nektaryny.
Krok 3 - Sernik na zimno z nektarynami foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 11.07.2014 15:01
wygląda ciekawie :)
ben-ka 20.05.2014 10:44
Z chęcią bym spróbowała.
Katarzyna156 02.05.2014 21:32
smacznosci :)
Pani Domu 13.10.2013 10:49
pięknie wygląda
malaczarna23 18.05.2013 20:41
wspaniały deserek
fotoviderek 29.04.2013 06:59
Świetny sernik :)
Katarzyna/kate1980 07.10.2012 16:20
świetnie wygląda
adelajda 06.10.2012 20:23
apetyczny !
Ada-Gaba 02.10.2012 07:03
pycha
Pani Domu 01.10.2012 19:45
pięknie wygląda
gottrina 01.10.2012 18:16
wyglada super i te kolory :)
Konczi 01.10.2012 18:15
zjadłabym oj zjadłabym
smakoszek 01.10.2012 17:59
fantastyczny deser

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak