Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
majonez 2 łyżki
szczypiorek posiekany 4 łyżki
sól do smaku
pieprz czarny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka

Tuńczyka odcedzić z zalewy, "podziabać" widelcem i miseczce. Dodać majonez, sól i pieprz według uznania i oczywście szczypiorek, całość dokładnie wymieszać.

Pastę przechowywać w lodówce do momentu podania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak