Czerwona porzeczka z cukrem

Czerwona porzeczka z cukrem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czerwona porzeczka

    2 garści
  • cukier

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czerwoną porzeczkę przebrać, opłukać i usunąć ogonki. Wsypać do miseczki, zasypać cukrem i pozostawić na chwilkę. Po tym czasie rozgnieść porzeczkę. Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

alaaa

11.08.2010 17:16
bardzo lubię ten deser

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat