Zupa-grysik

Zupa-grysik

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 5 skrzydełek kurczaka

  • marchewka

    2 szt
  • pietruszka

    1 szt
  • cebula

    1 szt
  • grysik

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ze skrzydełek i startych na tarce jarzyn(marchewka i pietruszka, cebule pokroić w talarki) ugotować wywar. Kiedy zupa będzie wrzała dodać grysik rozsypując go po całości aby się nie skleił. Chwilę pogotować, posypać natka pietruszki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Emilia21

15.08.2011 17:50
ciekawe

Kate131

13.07.2010 07:58
fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat