Składniki:
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
wędzony boczek | 300 gram |
szczypior | 8 sztuka |
oliwa | 2 łyżka |
sos sojowy | 1/2 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczka |
sos słodko- ostry | 1 łyżka |
sól | 1 szczypta |
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
wędzony boczek | 300 gram |
szczypior | 8 sztuka |
oliwa | 2 łyżka |
sos sojowy | 1/2 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczka |
sos słodko- ostry | 1 łyżka |
sól | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: