Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z brązowym ryżem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
por (biała część) 1
kukurydza w puszce 1
majonez 1 słoiczek
pierś z kurczaka 1
ogórki konserwowe 5

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z brązowym ryżem

Pierś z kurczaka zagotować w osolonej wodzie. Wyjąć, ostudzić i pokroić w kostkę. Wrzucić do misy.
Por i ogórki pokroić drobno w plasterki. Składniki wraz z kukurydzą i ugotowanym, ostudzonym ryżem wsypać do misy.
Pieczarki zagotować, odsączyć i ostudzić. Drobno pokroić. Wszystkie składniki dobrze wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Dodać majonez i jeszcze raz dobrze wymieszać. Smacznego !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 05.09.2012 21:57
smaczna
Justyna87 05.09.2012 21:36
moje smaki- fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak