Klopsy

Klopsy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    1 kg
  • cebula

    1 szt.
  • olej

  • tarta bułka

  • bułka

    1,5 szt.
  • jajko

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Pokroić cebulę i zeszklić na odrobinie oleju.
2. Mięso przyprawić, dodać cebulę, jajko i namoczoną wcześniej bułkę.
3. Wszystkie składniki dobrze wymieszać.
4. Uformować klopsy, obtoczyć w tartej bułce, kłaść na gorący tłuszcz. Smażyć na oleju.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

pacpaw

09.07.2011 21:37
uwielbiam taike

noculos

11.11.2010 20:51
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat