Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Syrop z mięty- mohito zimą

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

listki mięty
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Syrop z mięty- mohito zimą

Kroki postępowania

1
Listki mięty dokładnie przebieramy i płuczemy w zimnej wodzie
Krok 1 - Syrop z mięty- mohito zimą foto
2
Zasypujemy warstwami cukrem w słoiku i zamykamy, odstawiamy na 5 dni
Krok 2 - Syrop z mięty- mohito zimą foto
3
Po tym czasie zlewamy syrop, można podgrzać jeżeli cały cukier się nie rozpuści dokładnie.
Krok 3 - Syrop z mięty- mohito zimą foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak