Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

nadzienie do pierożków drożdzowych czy z ciasta francuskiego

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tymianek
1/2 pęczka
sól i pieprz
do smaku
ser kozi
20 dag
ser feta
40 dag
jajko
3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: nadzienie do pierożków drożdzowych czy z ciasta francuskiego

farsz;

ser kozi , łączymy z serem feta. Tymianek płuczemy, siekamy drobniutko, dodajemy. Jaja miksujemy i powoli dodajemy sery. Miksujemy.. Taki farsz jest gotowy do ciasta francuskiego, czy do drożdzwego, czy do makaronu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota37 16.07.2012 13:50
apetyczny
parysek10 14.07.2012 16:48
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak