Pasta z tuńczykiem

Pasta z tuńczykiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk kawałki w oleju

    1 szuka
  • rzodkiewka

    2 pęczki
  • sól, pieprz

    do smaku
  • ser biały

    2 (twarogowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

rzodkiewke pokroić w kostke,dodać twaróg,przyprawy pieprz i sól oraz tuńczyka bez oleju..razem wymieszać

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (22)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Edyta-25

29.07.2011 08:42
Przyznam, że często kupuję gotowe pasty, nie próbowałam sama jej zrobić. Być może spróbuję :)

Magdalena80

23.07.2011 23:22
jestem na tak

Jaheira11

23.07.2011 23:14
fajna ta pasta

Mariolka1

13.02.2011 22:08
lubię ryby więc na pewno spróbuję

Monika192

10.02.2011 12:29
super

kielcok1

08.01.2011 13:25
rybka zawsze smakuje nawet w paście

Barbara55

08.01.2011 13:06
przydaje się na kanapki

małgorzata114

07.01.2011 19:58
Ostatnio zmieniłam na Almette jest bardziej delikatny

misia53

03.01.2011 22:00
fajna , lepsza od kiełbasy....

agnieszka214

07.12.2010 09:09
fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat