Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

matjasy z pomidorami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety śledziowe 3 sztuki
pomidory 2 sztuki
cebula biała 1 sztuka
majonez 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: matjasy z pomidorami

Jeśli matjasy są zbyt słone należy je namoczyć. Następnie kroimy je w niezbyt dużą kostkę,cebulę siekamy i dodajemy do śledzi. Pomidory również drobno kroimy i łączymy z pozostałymi składnikami,dodajemy majonez i wszystko dokładnie mieszamy. Odstawiamy na minimum 30 minut do lodówki.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof15 02.10.2012 19:01
ciekawe
1j1o1l1a1 21.06.2012 22:34
nie robiłam i nie jadłam, najwyżej z ogórkiem i to konserwowym, a może to byc smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak