Przepis i sposób przygotowania na: ciasto z brzoskwiniami
Przełożenie:
biszkopt jasny
galaretka z ananasami
biszkopt orzechowy
masa czekoladowa
masa budyniowa
biszkopt kakaowy
dekoracja
jajko |
8 szt
|
kakao |
3 łyż
|
mąka |
1 szkl
|
mąka ziemniaczana |
1 szkl
|
proszek do pieczenia |
2 łyżeczki
|
cukier |
1,5 szkl
|
jajko |
4 szt
|
mąka |
1 szkl
|
cukier |
0,75 szkl
|
proszek do pieczenia |
1 łyzeczka
|
galaretka cytrynowa |
2 szt
|
budyń śmietankowy |
2 szt
|
masło |
2 szt
|
czekolada gorzka |
1 szt
|
brzoskwinie w puszce |
1 puszka
|
orzechy |
20 dkg
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: