Sposób przygotowania

Krok 2 / 5

Do miski wlewamy olej i dodajemy lyżkę majernaku, łyżeczkę ziół prowansalskich, łyżeczkę soli, 0,5 łyżki jarzynki, 10 ząbków czosnku, kilka liści laurowych, kilka ziarenek ziela angielskiego i pieprz - mieszamy.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    tak jeszcze koziny nie jadłam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    ja też nie ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    koziego mięsa jeszcze nie jadłem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    ciekawa jestem jak smakuje:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !