Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

racuszki drożdzowe

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja
3 całe
cukru
5 dag
skórka z cytryny
15 dag
mleko
0,1 litra
mąki
25 dag
margaryny
4 dag
soli szczypta
5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: racuszki drożdzowe

białka ubic na pianę żóltka utrzec z cukrem tłuszcz rozpuszczamy na końcu póżniej pianę ciasto kłaść łyżką na tłuszcz i smażyć smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 07.03.2012 09:15
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak