Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dodatek do barszczyku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z dorsza 50 dag
kajzerka 1 szt
jajko 2 szt
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: dodatek do barszczyku

Filet z dorsza skropić z sokiem z cytryny i zmielić .DO dyby dodać kajzerkę namoczoną w wodzie wbić jajka i przyprawić masę solą i pieprzem .wymieszać . Uformować kuleczki i gotować w bulionie z warzywami .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

parysek10 01.06.2012 15:06
nie jadłam nigdy barszczu z takim dodatkiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak