Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

nadziewana bagietka

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka
1 sztuka
mięso
50 dag
cebula
2 sztuki
papryka
1 sztuka
ser żółty
20 dag
jaka:
2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: nadziewana bagietka

Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Mięso zemleć dodać posiekaną cebulę, paprykę oraz przyprawy i jajka. Wyrobić masę. Bułkę przekroić na pól wzdłuż wyjąć środek miękki, do środka nałożyć farsz na wierzchu posypać serem. Włożyć do piekarnika.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak