Składniki:
ogórki | 3-4 kg. |
cebula | 1/2 kg. |
marchew | 1/2 kg. |
czosnek | 1 główka |
natka pietruszki | |
sól | 1 łyżka |
Zalewa: | |
ocet 10 % | 1 szkl. |
woda | 3 szkl. |
cukier | 1 szkl. |
olej | 1 szkl. |
sól | 2 łyżki |
papryka | 1 kg. |
ogórki | 3-4 kg. |
cebula | 1/2 kg. |
marchew | 1/2 kg. |
czosnek | 1 główka |
natka pietruszki | |
sól | 1 łyżka |
Zalewa: | |
ocet 10 % | 1 szkl. |
woda | 3 szkl. |
cukier | 1 szkl. |
olej | 1 szkl. |
sól | 2 łyżki |
papryka | 1 kg. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: