Dorsz w rondlu

Dorsz w rondlu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z dorsza

    4 kawałki
  • oliwa z oliwek

    3 łyżki
  • cebula

  • czosnek

    2 ząbki
  • koncentrat pomidorowy

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cienko pokrojoną cebulę przesmażyć na oliwie na jasnozłoty kolor, dodać roztarty czosnek, koncentrat, tymianek, liść laurowy i wino, gotować kilkanaście minut. Opłukane kawałki filetów posolić i posypać pieprzem, włożyć do rondla z wywarem i gotować 20 minut pod przykryciem. Podawać z ryżem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Justyna Jussstiii

20.08.2011 13:18
super

gosia561

12.07.2011 12:17
zdrowa i smaczna rybka

Adamorek

30.06.2011 11:31
moja ulubiona rybka

Adamorek

20.03.2011 15:58
niezłe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat