grzanki na masełku do sałatek

grzanki na masełku do sałatek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    4 łyżki
  • chleb

    10 kromek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Bagietkę lub chleb pokroić w kostkę. Na patelni roztopić masło. Wrzucić na rozgrzaną patelnie pokrojone pieczywo, dodać przyprawy np. oregano. Mieszać. Piec tak długo, aż grzanki będą miały złoty kolor.

Świetny dodatek do sałatek.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat