Składniki:
makaron rurki | 20 dkg |
marchewka | 20 dkg |
pieczarki | 10 dkg |
szynka konserwowa | 10 dkg |
bulion | 1/3 szklanki |
ocet | 1 łyżka |
dymki ze szczypiorkiem | 2-3 |
sól | |
cukier | |
pieprz | |
oliwki | |
olej do smażenia | 2 łyżki |
makaron rurki | 20 dkg |
marchewka | 20 dkg |
pieczarki | 10 dkg |
szynka konserwowa | 10 dkg |
bulion | 1/3 szklanki |
ocet | 1 łyżka |
dymki ze szczypiorkiem | 2-3 |
sól | |
cukier | |
pieprz | |
oliwki | |
olej do smażenia | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: