Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

PIECZONA ŁOPATKA !

5.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łopatka bez kości
1 KG
Zioła prowansalskie suszone Prymat
DO SMAKU
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat
DO SMAKU
Sklep Prymat
majeranek
DO SMAKU
Sklep Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat
DO SMAKU
Sklep Prymat
Kucharek przyprawa do potraw
DO SMAKU
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: PIECZONA ŁOPATKA !

ŁOPATKĘ PRZED UPIECZENIEM WKŁADAMY DO MARYNATY I MOCZYMY OKOŁO 2 DNI. GOTOWE MIĘSO WYJMUJEMY POSYPUJEMY WSZYSTKIMI PRZYPRAWAMI WEDŁUG UZNANIA, WKŁĄDAMY DO RĘKAWA I PIECZEMY OD 1 - 1,5 GODZ W ZALEŻNOŚCI OD GRUBOŚCIE MIĘSA. MNIE BARDZO SMAKUJE JESZCZE CIEPŁE MIĘSKO.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 08.06.2013 09:27
uwielbiam pieczoną łopatkę:)
Ada-Gaba 29.08.2012 10:38
znakomte
Motorek 24.08.2012 08:55
pyszna
krokodyl 02.07.2012 15:13
pysznie
kamyk 20.06.2012 21:25
rewelacyjna
koala 24.05.2012 22:58
oj jaka smaczna łopatka !
Wacław 14.05.2012 10:50
pyszniutkie mięsko !
reniatka 09.05.2012 14:48
najlepsze takie damowe mieska
olkaaa 06.05.2012 13:58
lubię
Katarzyna59 30.04.2012 16:00
rewelacja
max1980 26.04.2012 21:27
mniam mniam
Renata16 24.04.2012 14:41
mniamuśne mięsko:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak