Składniki:
pęczak | 1 szkl. |
czosnek | 2 plasterki |
jabłko | 1/4 szt. |
ogórek | 1/4 szt. |
bulion warzywny | 1/3 szkl. |
miód | 1 łyżecz. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
bazylia | 1 garść |
sok z pomarańczy | 1 łyż. |
kardamon | 1 szczypta |
pęczak | 1 szkl. |
czosnek | 2 plasterki |
jabłko | 1/4 szt. |
ogórek | 1/4 szt. |
bulion warzywny | 1/3 szkl. |
miód | 1 łyżecz. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
bazylia | 1 garść |
sok z pomarańczy | 1 łyż. |
kardamon | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: