Składniki:
cebula | 1 szt. |
śmietana 18 proc | 1 szkl. |
oliwa | 2 łyż. |
jabłko | 1 szt. |
musztarda | 1 łyżecz. |
koperek | 1 pęczek |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
cukier | 1 szczypta |
matijasy | 250 g |
cebula | 1 szt. |
śmietana 18 proc | 1 szkl. |
oliwa | 2 łyż. |
jabłko | 1 szt. |
musztarda | 1 łyżecz. |
koperek | 1 pęczek |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
cukier | 1 szczypta |
matijasy | 250 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: