Młoda kapusta z koperkiem

Młoda kapusta z koperkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • koper świeży

    1 szt
  • cebula

    1 szt
  • ocet

    3-4 łyzki
  • sól

  • pieprz

  • olej do smażenia

  • kapusta

    1 młoda
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy drobno , wrzucamy do garnka i zalewamy wodą solimy i gotujemy do miękkości . Młodą kapustkę gotujemy krótko .Odcedzamy i wrzucamy ponownie do garnka , koperek myjemy w zimnej wodzie siekamy dodajemy do kapusty , cebulke obieramy siekamy i dodajemy całość dusimy chwilkę . Doprawiamy do smaku octem solą i pieprzem . Podajemy na ciepło lub zimno .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Łukasz15

22.02.2013 17:50
Super

Bernadeta1

30.09.2012 17:25
pychotka, szkoda że teraz już nie pora na taki przysmak

Andzia1977

22.05.2012 20:56
bardzo dobra

Andzia1977

22.05.2012 20:56
bardzo dobra

Andzia1977

22.05.2012 20:56
bardzo dobra

Justyna37

01.05.2012 08:33
smaczna

Magdalena1110

19.04.2012 19:49
dobra

Wafelek2601

15.04.2012 08:20
bardzo lubię taką kapustkę

RenataZ-et

14.04.2012 14:06
robię bardzo podobnie, uwielbiam taką kapustę do pieczonego mięsa z kurczaka-mniammm

Katarzyna54

13.04.2012 09:55
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat