Farsz do krokoietów i pierogów

Farsz do krokoietów i pierogów

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    800 g
  • cebula

    3 szt
  • sól, pieprz

    do smaku
  • grzyby

    800 gotowane
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę gotujemy, studzimy, kroimy.

Cebulę kroimy w kostkę, smażymy, dodajemy posiekane lub zmielone przez maszynkę o grubym sitku grzyby.
Wszystko łączymy, solimy i pieprzymy do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

SylwiaMagdaSabin

01.02.2012 18:54
mój ulubiony

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat