RYŻ JAŚMINOWY Z PARMAZANEM

RYŻ JAŚMINOWY Z PARMAZANEM

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż jaśminowy

    1,5 kg
  • parmezan

    0,5 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ryż gotujemy na sypko. Do gorącego ryżu ścieramy parmezan i mieszamy. Podajemy na gorąco.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kuchareczka2

30.03.2012 09:08
jeszcze takiego ryżu nie jadłam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat