Polędwica wieprzowa

Polędwica wieprzowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • polędwica wieprzowa

    80 dag
  • masło

    1/2 kostki
  • słodka śmietana

    1 szkl
  • jogurt naturalny

    2-3 szt
  • miód pitny

    1 szkl
  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso pokroić na małe kawałki, posolić, popieprzyć, lekko rozbić, usmażyć na maśle na wolnym ogniu, dodać śmietanę (zmieszana z musztardą i jogurtem), 1/2 szklankę miodu. Chwile smażyć. Doprowadzić, dodając przed podaniem drugą część miodu pitnego.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat