Przepis i sposób przygotowania na: Włoska sałatka z białej fasoli
Sos balsamiczny:
rozgnieciony czosnek , oliwę i ocet wymieszać dokładnie w małym słoiczku energicznie potrząsając.Otrzymamy w ten sposób sos sałatkowy.
fasola biała z puszki | 300 gram |
pomidory suszone w zalewie | 100 gram |
cebula czerwona | 1 szt |
oliwki zielone | 1/2 op. |
zielona sałata | do dekoracji |
rukola | do dekoracji |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa | 2 łyżki |
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
twaróg | 150 (chudy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: