Składniki:
szponder wołowy | 1/2 kg |
kartofle | 3 szt |
sól | 1/2 łyżeczki |
marchew | 1 szt |
pieprz czarny | 2 szczypta |
seler | 1/4 szt. |
kapusta włoska | 1/8 szt. |
pietruszka | 1 szt. |
kostka warzywna | 2 szt. |
mieszanka warzywna | 30 dag |
szponder wołowy | 1/2 kg |
kartofle | 3 szt |
sól | 1/2 łyżeczki |
marchew | 1 szt |
pieprz czarny | 2 szczypta |
seler | 1/4 szt. |
kapusta włoska | 1/8 szt. |
pietruszka | 1 szt. |
kostka warzywna | 2 szt. |
mieszanka warzywna | 30 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: