Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

warzywa na patelnię z parówką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 8 szt
cebula 1 szt
olej do smażenia
śmietana 200 g
sól
pieprz
Mój przepis na danie chińskie Prymat 1 łyżka
warzywa mrożone 1 (na patelnię)

Przepis i sposób przygotowania na: warzywa na patelnię z parówką

Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na oleju. Parówki obrać z osłonek pokroić na kawałki i dodać do cebuli chwilę podsmażyć, do tego dodać mrożone warzywa i dusić pod przykryciem. Kiedy będą miękkie doprawić fiksem solą i pieprzem, dodać śmietanę. Podawać z ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 16.01.2013 18:46
Super pomysł na szybki obiadek
Natalia/tubisiek 17.07.2012 12:24
ciekawy pomysł ;)
kuklik 10.03.2012 14:35
szybki obiadek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak