Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z pulpetów, pomidorków i bazylii
Podawać z sosem balsamicznym/oliwę zmieszać z octem balsamicznym /i pieczywem.
mięso mielone - mieszane | 300 gram |
pietruszka zielona | 1 łyżka |
skórka cytrynowa | 0,25 łyżeczka |
kromka bułki/namoczonej/ | 1 szt |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
migdały mielone | 2 łyżki |
olej sezamowy | 3 łyżki |
pomidorki koktajlowe | kilka szt |
sos balsamiczyny | do smaku |
patyczki szaszłykowe | szt kilka |
bazylia | kilka szt |
jaja | 2 małe |
parmezan | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: