Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Roladki z pieczarkami i mielonym

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina
1/2 kg
pieczarki
10 dkg
mięso mielone
100 g
cebula
1 szt
olej do smażenia
majeranek
1 łyżeczka
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
sól do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z pieczarkami i mielonym

Pieczarki i cebulę kroimy drobno i dusimy z mielonym mięsem na oleju, doprawiamy i odparowujemy.
Mięso kroimy na plastry, rozbijamy, doprawiamy. Smarujemy farszem, zwijamy w roladki. Rumienimy na oleju, podlewamy woda i dusimy do miękkosci.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 17.08.2013 10:32
pyszne są takie roladki
misia53 16.08.2013 00:55
smaczne połączenie
ben-ka 15.08.2013 19:49
wołowe...takie,to ja lubię.
Izabela28 01.09.2012 12:08
pyszności:)
alaaa 14.08.2012 20:57
takiej kompozycji nie robiłam,

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak