Przepis i sposób przygotowania na: Sernik marmurkowy
Kroki postępowania
Piec 90 minut w temp. 175 stopni,po 60 minutach ciasto przykryć.
kruche ciasto |
|
margaryna lub masło |
100 g
|
mąka tortowa |
180 g
|
cukier |
60 g
|
żółtko jajek |
2 szt
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
serek naturalny |
1 kg
|
jajko |
4 szt
|
margaryna miekka |
180 g
|
cukier puder |
3/4 szklanki
|
kakao |
2 łyżki
|
polewa czekoladowa |
1 szt
|
śmietana kremówka |
100 ml
|
budyń śmietankowy |
80 g
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: