Składniki:
filet śledziowy - wymoczony | 2 płaty |
śmietana 18 proc | 1/2 szklanki |
musztarda | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
sól | do smaku |
szczypiorek posiekany drobno | 1 pęczek |
jabłko | 1 duże |
cebula | 2 sztuki |
jajko ugotowane na twardo | 3 sztuki |
filet śledziowy - wymoczony | 2 płaty |
śmietana 18 proc | 1/2 szklanki |
musztarda | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
sól | do smaku |
szczypiorek posiekany drobno | 1 pęczek |
jabłko | 1 duże |
cebula | 2 sztuki |
jajko ugotowane na twardo | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: